Introductie
Ozonzalf dé huidzalf voor de probleemhuid

Heeft u huidproblemen zoals jeuk, acne, koortslip, eczeem? Of schaafwondjes, snijwondjes en brandwondjes door ongelukjes in en om het huis?

Dan is de snelle antibacteriële werking van SkinO3 ozonzalf een ware uitkomst. Of probeer de unieke honingzalf met ozoniden. SkinO3 verkoopt als enige deze unieke huidzalf met echte, onbewerkte honing én ozonolijfolie.

Wist u dat SkinO3 de béste kwaliteit geozoniseerde producten verkoopt? Dit kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen. De apparatuur voldoet aan de hoge Europese norm 93/42/EEC en er wordt gewerkt conform NEN ISO 13485. Dat is een strengere norm dan de ISO 9001. Alle producten zijn tevens conform de EG Cosmeticaverordening nr. 1223/2009.

Gun uw geïrriteerde huid de verzorging die het nodig heeft en bekijk onze unieke producten.


Honden kunnen SkinO3 goed gebruiken in de winter als de zooltjes van hun pootjes door sneeuw, ijs en pekel wel wat extra bescherming kunnen gebruiken.

SkinO3 werkt uitstekend tegen jeuk en irritatie door insectenbeten, Processierups of contact met planten zoals Brandnetel of Berenklauw

Ook voor de kattenhuid, oortjes en pootjes is SkinO3 een uitstekende verzorging.

Paarden kunnen uitstekend behandeld worden tegen wondjes door insectenbeten, uitslag of hoefrot.