Meer info...

Honingzalf met geozoniseerde olijfolie. Vermindert littekenvorming - is antibacterieel.

Honingzalf van SkinO3 is van nature antibacterieel en gaat littekenvorming tegen. Bevat 100% echte, onbewerkte of onbestraalde honing en geozoniseerde olijfolie. SkinO3® Mellifique Honingzalf is zeer geschikt voor de behandeling van de beschadigde huid na huishoudelijke ongelukjes. Daarbij valt te denken aan:

  • brandwondjes
  • schaafwondjes
  • snijwondjes.
  • hardnekkige huidproblemen kunnen ook met de honingzalf goed worden behandeld.

- Honingzalf met ozoniden - Glazen - pot 50ml

- Honingzalf met ozoniden - Glazen - pot 100ml

Meer info...

Al duizenden jaren wordt honing toegepast voor de verzorging van de huid. Honing bevat proteinen, aminozuren, vitaminen en mineralen die een belangrijke rol spelen bij het natuurlijke herstel van de beschadigde huid. Verder is wetenschappelijk aangetoond dat honing een hele effectieve anti-bacteriële werking heeft en littekenvorming verminderd. Deze werking wordt weer helemaal herontdekt en past helemaal in een levensstijl waarbij respect voor de natuur en de helende eigenschappen centraal staan.

De ozoniden in de geozoniseerde olijfolie zijn een sterke oxidator en doden schadelijke bacteriën en schimmels. Het verzadigt de huid en de onderliggende weefsels met zuurstof waardoor de celstofwisseling (microcirculatie) wordt verhoogd. Dit bevordert een snelle cel vernieuwing en snelle genezing van wondjes.

Na het opbrengen van de zalf kan de huid wat plakkerig aanvoelen door de honing. Dit verdwijnt grotendeels zodra de zalf door de huid is opgenomen.

Ingrediënten:
INCI: Ozonized Olive Oil, Mel (honing), Propyleen Glycol, PEG4000. CPNP referentie: 2344844.
Bevat geen geur- en kleurstoffen of petrolatum (zoals vaseline) en parabenen. De producten van SkinO3® zijn niet getest op proefdieren.

Mellifique honingzalf met ozoniden is een unieke huidzalf. Wordt zeer goed door de huid opgenomen en is zeer zuinig in gebruik.

Let op: we gebruiken steeds natuurhoning en daardoor kunnen er kleurverschillen per batch van de zalf optreden.

Honingzalf met geozoniseerde olijfolie. Vermindert littekenvorming - is antibacterieel.