Meer info...

Ozonzalf in airless dispenser.

Veel huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door schadelijke bacterien en schimmels. De ozoniden in deze zalf gaan werking van deze schadelijke bacteriën en schimmels tegen. Deze eigenschappen van geozoniseerde olijfolie zijn wetenschappelijk bewezen.


SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte Airless Dispenser - 100 ml - Vanaf € 23,45

SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte Airless Dispenser - 50 ml - Vanaf € 18,45

Meer info...

SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte is een zeer vette zalf. Bevat ozoniden, het werkzame bestanddeel in deze zalf. Ondersteunt de gezonde structuur van de huid alsmede het herstellend vermogen. Bevordert de bloedcirculatie. Het wordt ook succesvol toegepast bij koortslip (lipblaasjes) en acne (jeugdpuistjes). De zalf is geschikt voor de hardnekkige probleemhuid zoals eczeem, netelroos, galbultjes, tegen jeuk, bij brand- en snijwondjes of de gekwetste huid na een valpartij.

De ozonbestendige airless dispenser is een flacon die niet onder druk staat (geen aerosol), maar werkt door een vacuüm techniek. Door middel van een druk op het pompje gaat een klein schijfje in de dispenser omhoog en komt de zalf uit het spuitmondje.

Voordelen van deze dispenser zijn, dat de zalf niet in contact komt met zuurstof omdat er een zelfsluitend klepje in het spuitmondje zit. Het is hygiënisch, zeer zuinig in gebruik en eenvoudig te doseren.

Omdat er geen overbodige kunstmatige bindmiddelen aan deze zalf zijn toegevoegd, behoudt deze zalf zijn natuurlijke structuur. Daarom zal de zalf vanaf ca. 23ºC vloeibaar worden. Vergelijk het met kokosolie waarmee hetzelfde gebeurd. De zalf zal zijn vaste vorm weer aannemen zodra het goed gekoeld is. Het vloeibaar worden doet niets af aan de werkzaamheid.

Bij de producten in de airless dispensers is koelen niet noodzakelijk omdat de inhoud altijd goed afgesloten blijft en zo geknoei voorkomen wordt. De zalf zal wel dunner zijn dan u gewend bent.

Voor het eerste gebruik, drukt u een paar keer op het pompje om de aanwezige lucht uit het spuitmondje te pompen en de zalf in het spuitmondje te brengen.

_____________________________________________________


Ingrediënten
:
INCI: Ozonized Olive Oil. CPNP referentie: 2310300.

Bevat geen geur- en kleurstoffen, petrolatum (vaseline) of conserveringsmiddelen (parabenen). De producten van SkinO3 zijn niet gestest op proefdieren.


Ozonzalf van SkinO3 is van nature antibacterieel en schimmelwerend.
Ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.