Meer info...

Ozonzalf in glazen pot.

Veel huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door schadelijke bacteriën en schimmels. De ozoniden in de SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte gaan deze schadelijke bacteriën en schimmels tegen waardoor veel huidirritatie verminderd kan worden. Deze eigenschappen van geozoniseerde olijfolie zijn wetenschappelijk bewezen. De zalf is veilig en wordt goed verdragen.


SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte - Pot, bruin glas - 50 ml - Vanaf € 17,00

SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte - Pot, glas - 100 ml - Vanaf € 22,00

Meer info...

SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte is een zeer vette zalf. Bevat ozoniden, het werkzame bestanddeel in deze zalf. Ondersteunt de gezonde structuur van de huid alsmede het herstellend vermogen en de functie van de huid. Bevordert de bloedcirculatie. Het wordt ook succesvol toegepast bij koortslip (lipblaasjes) en acne (jeugdpuistjes). De zalf is geschikt voor de hardnekkige probleemhuid zoals eczeem, netelroos, galbultjes, tegen jeuk, bij brand- en snijwondjes of na een valpartij om de gekwetste huid mee te verzorgen.

De SkinO3 Ozonzalf in glazen pot bij voorkeur koel en donker bewaren. Op deze manier blijft de ozonzalf in de pot langer stabiel en dampt de zalf minder makkelijk uit.

Omdat er geen overbodige kunstmatige bindmiddelen aan deze zalf zijn toegevoegd, behoudt deze zalf zijn natuurlijk structuur. Daarom zal de zalf vanaf 23ºC vloeibaar worden. Vergelijk het met kokosolie waarmee hetzelfde gebeurd. De zalf zal zijn vaste vorm weer aannemen zodra het goed gekoeld is. Het vloeibaar worden doet niets af aan de werkzaamheid.

Bij de producten in de airless dispensers is koelen niet noodzakelijk omdat de inhoud altijd goed afgesloten blijft en geknoei voorkomen wordt. De zalf zal wel dunner zijn dan u gewend bent.

_____________________________________________________

Ingrediënten:
INCI: Ozonized Olive Oil. CPNP referentie: 2310300.

Bevat geen:

  • geurstoffen (parfum)
  • kleurstoffen
  • petrolatum (vaseline)
  • conserveringsmiddelen (parabenen)
  • is niet gestest op proefdieren

Ozonzalf van SkinO3 ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Is antibacterieel en schimmelwerend.

Ozonzalf van SkinO3 is antibacterieel en schimmelwerend. Ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.